Aabenraa BK I Jyllandsserien: Topper Efter Første Halvsæson

Billede: Jumpstory

Oprykkerne fra Aabenraa BK har fået en stærk start på tilværelsen i jyllandsserien, hvor sønderjyderne har hentet 12 point i sæsonens første syv kampe i jyllandsserie. 

Aabenraa ligger dermed nummer to - blot fire point efter Sædding/Guldager fra Esbjerg på førstepladsen. Den plads skal de gulblusede fra Aabenraa dog også gerne holde fast i, idet top fire er sikret endnu en sæson i jyllandsserien.

Top fire er sikret

Sidste halvdel af sæsonen bliver derfor en kamp om at sikre pladsen i top fire, idet de fire øverste er sikret endnu en sæson i jyllandsserien, mens de sidste fire hold kan risikere nedrykning.

Sikrer oprykkerne en plads i top fire, så skal de til foråret spille med i jyllandsserie 1, hvor en plads i danmarksserien er på spil. Skal det lykkes, så kræver det gode resultater mod de direkte konkurrenter.

Forud for ottende spillerunde er Aabenraa, Varde IF, Esbjerg fB og Odder IGF alle med i kampen om en plads i top fire. Sønderjydernes resultater mod disse hold vil derfor blive afgørende i den direkte duel, hvor fire hold skal blive til tre, idet Sædding/Guldager må forventes at være stærke kandidater til førstepladsen.

Aabenraa BK's kampprogram for den resterende del af sæsonen ser således ud:

  • 19/9 - 14:00 - EfB - Aabenraa BK
  • 26/9 - 13:00 - Aabenraa BK - Varde IF
  • 3/10 - 13:00 FC Skanderborg - Aabenraa BK
  • 10/10 - 13:00 Aabenraa BK - Agerbæk SF/Starup IF
  • 17/10 - 13:00 - Aabenraa BK - Sædding/Guldager
  • 24/10 - 15:15 - IF Lyseng - Aabenraa BK
  • 1/11 - 13:30 - Aabenraa BK - Odder IGF
 
Kultur Forvent lange bilkøer på de tyske motorveje

Skal du på ferie med familien i Jeres bil, så er det en god idé at komme afsted tidligt for at undgå, de lange køer på de tyske motorveje. Sommer…