Forvent Lange Bilkøer På De Tyske Motorveje

Billede: Pexels.com

Skal du på ferie med familien i Jeres bil, så er det en god idé at komme afsted tidligt for at undgå, de lange køer på de tyske motorveje. 

Sommerferien ruller stille henover danskerne og snart kan vi komme ud og rejse igen. Om det er med flyet eller i vores egne biler, så er det en ting der er sikkert. Det er ikke blot danskerne der skal ud og rejse, men nærmere hele verden. 

Efter at havde været lukket inden i knap et år og seks måneder, må danskerne atter igen rejse til udlandet, dog stadig med restriktioner. Flere sommerhusejer har fået annulleret deres bookins, for nu skal danskerne til udlandet i stedet for at være hjemme, som sidste år, hvor salget of lejning af sommerhus var på det varmeste og havde aldrig set så meget efterspørgsel før. Men det er sommerhusejerne ikke kede af, for det beyder bare at der er plads til at tyskerne kan komme på til os igen og dække hullerne. 

Men med det medfører det også ekstremt pres på de tyske motorveje. For med danskerne der udrejser og tyskerne indrejser, så kommer der helt sikkert til at være meget trafik på de to landes motorveje. 

"Sæt god tid af til bilferien, hvis den foregår uden for landets grænser i år, især ved grænseovergange. Husk at have coronapas og eventuelle test med hjemmefra, så I kan få adgang til områder, hvor der kan være kontrol. Det gælder også, når man ankommer til feriedestinationen." Siger Rasmus Boserup som er kommunikationschef hos energiselskabet OK. 

 
Kultur Aabenraa BK i jyllandsserien: Topper efter første halvsæson

Oprykkerne fra Aabenraa BK har fået en stærk start på tilværelsen i jyllandsserien, hvor sønderjyderne har hentet 12 point i sæsonens første…