Stjålne Barnevogne Og El Cykler Fundet

Billede: Pexels.com

Hvis du har fået stjålet din barnevogn eller el-cykel i Sønderjylland området, så er der en stor chance for at Sønderjyllands Politi ved hvor det er. 

Et sønderjysk par fik besøg af Sønderjyllands politi på deres boligpæl, her fandt de et par barnevogne og el cykler, som var blevet meldt stjålne. Manden i forholdet er en 39-årig, som allerede er kendt af politiet. 

På adressen fandt de to barnevogne af mærkerne ABC og Basson Millan og to barnevogne og en klapvogn af mærket Eammaljunga. Det har en samlet værdi  på ca. 14.400 kroner.

Udover det blev der også fundet to el cykler. En i lyserød og en i blå, her påstod den 39-årig mand at den lyserøde var kærestens og den blå el cykel var hans, det passede dog ikke helt, da disse to el cykler ligeledes var meldt stjålet. 

Under retsmødet påstod han at han havde byttet sig frem til el cyklerne, for hans gamle knallert. Det holdte dog slet ikke i rette og han blev dømt skyldig. Anklagen lød på hæleri, hvilket vil sige at han har handlet med genstande, selvom han godt vidste at det var stjålne vare. 

Manden kan se frem til 50 dages betinget fængsel og en bøde på 6500 kroner. Det fremgår ikke på rettens dokumenter, hvad kæresten får af straf.