Sydbank Overtager Alm. Brand Bank

Billede: Pixabay

Sydbank indleder tredje kvartal 2020 med en kæmpe nyhed! Banken med hovedsæde i Aabenraa overtager nemlig Alm. Brand Bank A/S.

Her indgår bankerne et langsigtet partnerskab, hvor der er gensidig henvisning af kunderne. Som en del af den aftale overtager Sydbank A/S Alm. Brand Bank A/S.

Investerer 100 mio. i nye kundeløsninger

Et led i aftalen er en investering på 100 mio. kr., der i fællesskab investeres i udviklingen af nye løsninger til kunderne, der kombinerer bankforretningen og forsikring.

- Jeg glæder mig over, at vi har lavet en aftale om at købe Alm. Brand Bank. Det er en aftale, der er til alles fordel. Kunderne får med Sydbank en stor bank, som samtidig har nærheden til kunderne på grund af vores decentrale organisation. 

- Det er en styrkelse af ikke mindst privatkundedelen i Sydbank. Overtagelsen er samtidig et naturligt skridt i et tæt partnerskab, og vi glæder os til at hilse på både nye kunder og medarbejdere, siger Karen Frøsig, adm. direktør i Sydbank.

- Med aftalen får vi nu mulighed for at tilbyde vores gode forsikringer til langt flere danske privat- og erhvervskunder end i dag. Vores ambition er at skabe et helt nyt og integreret tilbud til de kunder, der ønsker én samlet, enkel løsning til deres økonomi. 

- Så hvor vi tidligere har arbejdet for selv at skabe et samlet tilbud indenfor både bank, forsikring og pension, vil vi i det nye partnerskab hver især fokusere på at levere de absolut bedste løsninger indenfor vores kerneområder. Samtidig glæder jeg mig over, at banken lander godt hos Sydbank, siger Rasmus Werner Nielsen, adm. direktør i Alm. Brand.

Med overtagelsen af Alm. Brand Bank A/S overtager Sydbank omkring 350 medarbejdere og op mod 55.000 NemKonto-kunder fra Alm. Brand Bank.

Tak for støtten

Til sidst vil vi hurtigt takke vores venner hos avXperten for støtten til dette indlæg. Hos avXperten finder du alverdens elektronik, eksempelvis gaming udstyr eller måske et ekstern DVD drev hvis din computer mangler det.

 
Erhverv Padelcenter kommer til Aabenraa

Et af de mest populære sportsgrene kommer endelig til Aabenraa, det er de tidligere ejere bag Hjem Is, Frank Waller, brødrene Per og Tom Roth har samm…

Erhverv Møbelkæde åbner ny butik i Aabenraa

Selvom der lige nu ikke er meget gang i detail-handlen, så har en mindre møbelkæde valgt at åbne en helt ny butik i Aabenraa. Der er tale om kæden Liv…

Erhverv Rugkobbelcentret fjernes og bygges igen

Rugkobbelcentret skal rives ned. Centret bliver dog genopført igen. Årsagen til nedrivningen og genopbyggelsen er, at Rema 1000 ønsker at udvide, hvil…

Erhverv Ny tatovør åbner i Aabenraa

Aabenraa får en ny tatovør, når Nordic Art Tattoo åbner i Aabenraa til november. Nordic Art Tattoo, der allerede har butikker i Kolding og Esbjerg, åb…

Erhverv Jem & Fix Aabenraa har åbnet igen

Så kan gør det selv-folket i Aabenraa og omegn atter få billige materialer til de hjemlige projekter, efter Jem & Fix i Aabenraa har slået dørene op i…

Erhverv Landsbyer i Aabenraa Kommune tildeles millioner

Nordea-fondens millionuddeling til projekter i danske småbyer har skabt stor jubel blandt flere mindre byer i Aabenraa Kommune. Her er Hjordkær og Hel…